Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
badkamer ideale badkamer droombadkamer badkamerontwerp interieurinrichting

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

BADKAMER: FUNCTIONEEL EN ONTSPANNEND

Je badkamer is vaak de plaats waar je dag begint en eindigt. Zorg daarom voor een badkamer die alle functies combineert. Cr33mers Interieurinrichting denkt samen met je na over de ideale badkamer die functionaliteit en zalig relaxen in elkaar laat overvloeien.

Badkamer is meer dan wasruimte

Jezelf makkelijk verfrissen en een reinigende douche of verkwikkend bad nemen: je badkamer biedt tal van praktische voordelen. Maar de badkamer van vandaag en morgen is meer dan dat. Interieurarchitect Ken Creemers garandeert dat jouw badkamerplaatje volledig klopt.

 

Want een badkamer is zo veel meer dan een wasruimte alleen. Het is een ontspanningsruimte waarin al je dagelijkse beslommeringen samen met het douche- of badwater van je schouders glijden. Dat kan alleen met een badkamerconcept waarin alles op de juiste plaats staat. De cleane look zorgt voor rust en harmonie.

Je badkamer is meer dan een wasruimte.
Je badkamer een stapje hoger brengen, voorbij het puur functionele, vereist een helder concept en esthetische materiaalkeuzes.

Materiaalkeuze bepaalt badkamerlook

Je badkamer een stapje hoger brengen, voorbij het puur functionele, vereist een helder concept en esthetische materiaalkeuzes. Maar ook bij die keuze mag je het functionele niet verwaarlozen. Bij Interieurinrichting Cr33mers krijg je een concept dat uitblinkt in een aura van ontspanning uitgewerkt in materialen die bestand zijn tegen vocht en water.

 

Verder besteden we ook de nodige aandacht aan accessoires en afwerkingsdetails van je badkamer. Daarin speelt onder meer de verlichting een belangrijke rol. Een aangepaste verlichtingsstructuur brengt je badkamer meteen in een sfeer van relaxerend ontspannen. Andere details, zoals een audio-installatie, of extra badkamerfuncties, zoals sauna of bubbelbad, toveren jouw badkamer gegarandeerd om in een privé wellnessruimte waar jij en je huisgenoten echt tot rust komen.

Laad je batterijen op in je droombadkamer

Kies je voor de begeleiding van een interieurarchitect op weg naar jouw ideale badkamer? Dan heb je het grote voordeel dat die jouw beschikbare ruimte bekijkt door een neutrale bril. Vanuit dat standpunt biedt hij jou inzichten waartoe je zelf niet komt. De reden: jouw blik is niet zo onbevangen als die van je interieurarchitect. Bij Cr33mers Interieurinrichting volgen we de nieuwste badkamertrends bovendien op de voet. Het resultaat: een badkamerontwerp dat vandaag trendy is en dat ook morgen blijft.

 

 

Zet je eerste stap richting droombadkamer

Benieuwd hoe Cr33mers Interieurinrichting jouw badkamerconcept uitwerkt en realiseert dankzij de hulp van een ervaren partnernetwerk? Neem dan snel contact met ons op.

Kies je voor de begeleiding van een interieurarchitect op weg naar jouw ideale badkamer?
badkamer ideale badkamer droombadkamer badkamerontwerp interieurinrichting

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
badkamer ideale badkamer droombadkamer badkamerontwerp interieurinrichting