Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
interieurtrends interieurinrichting interieur interieurarchitect nieuwste interieurtrends

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

Interieurtrends die de toon zetten

Van kwartsiet, specifiek kleurengebruik en behang als eyecatcher: bij Cr33mers Interieurinrichting zetten we in op eigentijdse interieurtrends die jouw interieurverhaal werkelijkheid doen worden.

 

Ontdek de nieuwste interieurtrends! 

Eigentijdse interieurtrends

Wanneer je een beroep doet op Cr33mers voor de interieurinrichting van je woning weet je dat je een eigentijds ontwerp voorgeschoteld krijgt waarin interieurarchitect Ken Creemers alle aandacht besteedt aan een concept waarin jij je helemaal jezelf voelt. Om dat doel te helpen bereiken, integreren we de nieuwste interieurtrends naadloos in jouw interieurdesign. Zo bieden we jou een interieur dat helemaal ‘jij’ is.

Ontdek alle interieurtrends van het moment.

Inspiratie voor interieurtrends

Interieurtrends bieden een duidelijke meerwaarde aan het interieurconcept dat Cr33mers Interieurinrichting voor je uitwerkt. Daarbij zijn vele opties mogelijk. Zo wordt vandaag vaak opnieuw de kaart getrokken van het behang. Een eigentijds behangmotief vormt zo de eyecatcher van een al even eigentijdse inrichting.

 

Ook kwartsiet heeft een plaats verworven binnen de lijst van interieurtrends. Dankzij dit gesteente dat vooral bestaat uit kwartsmineralen wordt het mogelijk om kookeilanden en keukentabletten te creëren die vlekbestendiger zijn dan marmer en robuuster zijn dan graniet. Bovendien is kwartsiet bestand tegen hitte en uv-straling.

Deze interieurtrends maken je inrichting af.

Welke interieurtrends passen bij jou?

Bij Cr33mers Interieurinrichting luisteren we eerst en vooral uitgebreid naar al je wensen en nemen we de tijd om jou goed te leren kennen. Op basis van die informatie creëren we een interieurontwerp dat prima aansluit bij wie je bent en hoe je wilt wonen. Om dat ontwerp helemaal op jouw leest te schoeien, putten we uit ons ruim assortiment interieurtrends. We selecteren de eigentijdse technieken en materialen waarmee we jouw interieurdroom helemaal doen uitkomen.

Laat je inspireren door interieurtrends

Benieuwd naar de interieurtrends die jouw interieurinrichting naar een hoger niveau stuwen? Kom dan zeker even praten met interieurarchitect Ken Creemers van Cr33mers Interieurinrichting. Vanuit zijn expertise en zijn neus voor interieurtrends koppelt hij een eigentijds interieurontwerp aan de fijnste interieurtrends. Het resultaat is dan ook duidelijk: een woning waarin jij je altijd en overal goed voelt.

 

Maak vandaag nog kennis met de nieuwste interieurtrends!

interieurtrends interieurinrichting interieur interieurarchitect nieuwste interieurtrends

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
interieurtrends interieurinrichting interieur interieurarchitect nieuwste interieurtrends