Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
meubels op maat meubels nieuwe meubels meubel op maat interieur

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

GUN JEZELF ZIELSRUST MET MEUBELS OP MAAT

Bij een nieuw interieurdesign horen ook nieuwe meubels. Op maat gemaakte kast of dressing: bij Cr33mers Interieurinrichting kun je rekenen op een eigentijds ontwerp dat schoonheid en gebruiksgemak combineert.

Meubels op maat doen jouw interieurplaatje kloppen.

Meubels op maat doen jouw interieurplaatje kloppen

Bij een grondige aanpak van je interieur kunnen je meubels niet achterblijven. Op maat gemaakte kasten en dressings, ze moeten perfect passen bij jouw totale interieurplaatje.


 

Interieurarchitect Ken Cr33mers ontwerpt meubels op maat die feilloos aansluiten bij het totaalconcept van je interieur. En daarin gaat hij verder dan alleen maatwerk creëren volgens de beschikbare ruimte. Hij zorgt ervoor dat meubels op maat, zoals maatkasten of dressings, op het vlak van materiaalkeuze én gebruiksgemak volledig voldoen aan al jouw wensen.

Met meubels op maat naar de perfecte compositie

Een bedrijf dat keukens bouwt of een schrijnwerker die een dressing creëert, beperkt zich vaak tot maatwerk in functie van de beschikbare ruimte. Bij Cr33mers Interieurinrichting gaan we voor de ultieme interieurcompositie. Alleen zo bieden je meubels op maat een echte meerwaarde aan je interieurconcept.


Zo ga je voor een concept dat feilloos past in je totale interieurontwerp. Je krijgt ook meer keuze op het vlak van materialen en een hogere afwerkingsgraad. Het resultaat: een interieur dat ‘klopt’ en jou de nodige rust en symmetrie biedt.

Meubels op maat: de dressing van je dromen

Bij Cr33mers Interieurinrichting maken we van elk meubel op maat een uniek onderdeel dat bijdraagt tot de harmonie van je interieur. Geen standaardaanpak dus, maar wel een meubel dat praktisch is en bovendien perfect past bij de inrichting van je woning. We stemmen alle details af op jouw leefgewoonten. Zo stellen we de verschillende onderdelen van je dressing af op jouw behoeften. Van de stand van de hangbaren tot de positie van je berglades. Met oog voor alle finesses.

 

 

Klop aan bij Cr33mers Interieurinrichting voor meubels op maat

Zin om de meerwaarde van meubels op maat te ontdekken en te zien hoe ze bijdragen tot de perfecte compositie van jouw interieur? Neem dan snel contact met ons op.

 Bij Cr33mers Interieurinrichting maken we van elk meubel op maat een uniek onderdeel dat bijdraagt tot de harmonie van je interieur.
meubels op maat meubels nieuwe meubels meubel op maat interieur

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
meubels op maat meubels nieuwe meubels meubel op maat interieur