Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
woonkamer interieurinrichting interieurarchitect interieur totaalrenovatie interieur

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

LAAT JE WOONKAMER JE VERRASSEN

Een woonkamer saai en voorspelbaar? Niet als je ze laat ontwerpen door Cr33mers Interieurinrichting. Ken Cr33mers tovert jouw woonkamer om in een gezellige ruimte waarin je tot rust komt en je bezoekers telkens weer iets nieuws ontdekken.

Jouw woonkamer, onze uitdaging

Een woonkamer is geen saaie ruimte die voorspelbaar is en waarin je meteen alles hebt gezien. Tenminste, als je kiest voor een ontwerp van Cr33mers Interieurinrichting.

 

Vanuit zijn ervaring als interieurarchitect streeft Ken Cr33mers naar een interessant ontwerp waarbij bezoekers telkens opnieuw worden verrast wanneer ze je woonkamer ontdekken. Die nieuwe aspecten zitten – letterlijk en figuurlijk – vaak in een klein hoekje: een bepaalde wand zodanig positioneren dat mensen niet in één oogopslag je living overschouwen, maar ze wel stap voor stap verkennen.

Ken Cr33mers tovert jouw woonkamer om in een gezellige ruimte waarin je tot rust komt en je bezoekers telkens weer iets nieuws ontdekken.
Je woonkamer is een centrale plaats in je woning waarin je tot rust komt, gasten ontvangt en televisie kijkt.

Woonkamer aangepast aan jouw behoeften

Je woonkamer is een centrale plaats in je woning waarin je tot rust komt, gasten ontvangt en televisie kijkt. Ze moet ook de nodige zitplaats bieden aan je gezin, familie en vrienden.

 

Jouw behoeften zijn niet die van je buurman en vice versa. Precies daarom is een persoonlijke benadering zo belangrijk. Bij Cr33mers Interieurinrichting nemen we ruimschoots de tijd om te ontdekken waaraan jij belang hecht en welke behoeften jij in je woonkamer wilt ingevuld zien.

 

 

Maak nu een afspraak! 

Gebruikte materialen in je woonkamer

Jij moet je helemaal goed voelen in je woonkamer. Daarom gebruiken we alleen die materialen die perfect zijn afgestemd op de esthetische en de functionele kant van je woonkamer. Ken Cr33mers stelt je een ontwerp voor waarin jij jezelf helemaal terugvindt, ook op het vlak van de gebruikte materialen.

 

 

De finishing touch voor je woonkamer

Een woonkamer is pas helemaal af als alle puntjes op de i staan. Een belangrijk ingrediënt voor de juiste sfeer: verlichting. Dankzij een goed uitgekiend lichtplan leg je accenten op bepaalde ruimtes en zet je bepaalde onderdelen extra in de kijker.

We gebruiken alleen die materialen die perfect zijn afgestemd op de esthetische en de functionele kant van je woonkamer.

Je woonkamer als onderdeel van je interieurmake-over

Bij Cr33mers Interieurinrichting zit je goed voor een totaalrenovatie van je interieur. De vernieuwing van je woonkamer maakt er integraal deel van uit. Meer weten? Neem dan gerust contact met ons op.

woonkamer interieurinrichting interieurarchitect interieur totaalrenovatie interieur

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
woonkamer interieurinrichting interieurarchitect interieur totaalrenovatie interieur