Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
interieurontwerp interieur interieurinrichting interieurarchitect gezellig interieur

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

INTERIEURONTWERP ALS BASIS

Hoe legt interieurarchitect Ken Creemers de basis van een inspirerend ontwerp dat al jouw wensen en praktische behoeften verzoent, en je bovendien zin doet krijgen om je woning of appartement grondig aan te pakken? Daarvoor maakt hij werk van een 3D-fotorealistisch interieurontwerp met een haarfijn beeld van hoe jouw interieur van gedaante verandert. En je ziet onmiddellijk welke materialen daarvoor worden gebruikt.

Interieurontwerp maakt nieuwsgierig

In het interieurontwerp legt je interieurarchitect de puzzel van de interieurinrichting die hij voor jouw project in gedachten heeft. Zo brengt hij jouw concept tot leven en maakt hij duidelijk wat je mag verwachten. Word jij zo geprikkeld dat je nieuwbouw- of renovatieproject liever eergisteren dan vandaag wordt opgestart? Dan is het interieurontwerp meer dan geslaagd en vormt het een overduidelijk startsein voor jouw project.

 

 

 

Maak nu een afspraak! 

 


In het interieurontwerp legt je interieurarchitect de puzzel van de interieurinrichting die hij voor jouw project in gedachten heeft.

Interieurontwerp als rode draad

Een goed uitgekiend interieurontwerp vormt de rode draad voor jouw interieurmetamorfose. Ken Creemers reikt je glasheldere inzichten aan:

 

  • Duidelijke plaatsbepaling van de verschillende ruimtes en hun indeling
  • Positie van nutsleidingen en -voorzieningen
  • Bepaling van het straatzicht
  • Rekening houden met akoestiek
  • De ideale lichtinval overdag, maar ook ’s avonds een gezellig interieur bekomen


Een interieurontwerp concretiseert alle creatieve ideeën die Creemers Interieurinrichting voor jouw concept in gedachten heeft.

Interieurontwerp: van idee tot concrete uitwerking

Een interieurontwerp concretiseert alle creatieve ideeën die Creemers Interieurinrichting voor jouw concept in gedachten heeft. Het is de uitwerking waarin de concrete ruimtevolumes vorm krijgen, specifiekere elementen zoals kasten, deuren en grepen een gezicht krijgen en ook het kleurenpallet haarscherp in beeld komt.

 

 

Ga voor een verhelderend interieurontwerp

Benieuwd hoe we bij Creemers Interieurinrichting jouw concept tot leven brengen met een vernieuwend interieurontwerp? Kom dan snel met ons praten. Zo leggen we samen de puzzel voor jouw interieur. Neem vandaag nog contact met ons op en let the magic happen!

interieurontwerp interieur interieurinrichting interieurarchitect gezellig interieur

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
interieurontwerp interieur interieurinrichting interieurarchitect gezellig interieur