Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
kwartsiet natuursteen interieur keuken keukenbladen

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

De troeven van kwartsiet

Een godsgeschenk van moeder natuur: zo zou je kwartsiet nog het best van al kunnen omschrijven. Dit onverwoestbare materiaal leent zich perfect voor de creatie van keukenbladen die de tand des tijds probleemloos doorstaan. Welkom in de wondere wereld van kwartsiet!

Wat is kwartsiet?

Kwartsiet is een van de hardste materialen in natuursteen die in de natuur te vinden zijn. Het is een metamorf gesteente dat wordt gevormd uit zandsteen. Hitte en hoge druk zorgden voor een samensmelting van kwartsmineralen tot een onverwoestbaar materiaal met vele mogelijkheden.

 

Kwartsiet: hard en polyvalent

De marmerlook van kwartsiet in combinatie met de onderhoudsvriendelijkheid van dit materiaal maakt het uiterst populair voor diverse toepassingen in huis. Dankzij de veelheid aan tinten en uitzichten past kwartsiet in elk interieur. Van landelijk tot klassiek: met kwartsiet val je nooit uit de toon.

 

Afwerkingsmogelijkheden voor kwartsiet

Met kwartsiet kun je vele kanten uit. Dit materiaal kan op verschillende wijzen worden afgewerkt, wat de mogelijkheden heel erg ten goede komt. Gepolijst kwartsiet is de meest glanzende en gladde afwerking die alle aders en mineralen volledig tot hun recht doet komen. De verzoete afwerking is de matte glans die ontstaat door een geschuurd oppervlak. De matte en licht geborstelde afwerking garandeert dan weer de natuurlijke kleur van het kwartsiet. En de half ruwe afwerking geeft een slipvrij en satijnglans resultaat.

Maak kennis met de wondere wereld van kwartsiet.

Ga voor kwartsiet als eyecatcher

Op zoek naar een onverwoestbaar, duurzaam en onderhoudsvriendelijk materiaal dat jouw interieur een extra toets geeft? Dan hebben we met kwartsiet zeker een winnaar! Dit natuurlijke materiaal is vooral in de keuken een echte zegen en leent zich dus perfect voor de creatie van keukentabletten en werkbladen op maat.

 

Wil je meer weten over de mogelijkheden die kwartsiet biedt voor jouw interieur? Geef ons dan nu een seintje voor meer informatie en gericht interieuradvies!

Vorige
kwartsiet natuursteen interieur keuken keukenbladen

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
kwartsiet natuursteen interieur keuken keukenbladen