Click
Maak een afspraak089/20 85 99
Download e-bookMaak een afspraak
Click

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

Wie zijn wij?

Ken Creemers van Cr33mers

Ken Creemers

Roepnaam?

“Ken of gewoon ‘Creemers’”

Studies?

“Master Interieurarchitectuur”

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“De interesse voor architectuur zat er bij mij altijd al in. Van kindsbeen af wist ik dat ik architect wilde worden. Niet lang nadat ik met mijn architectuurstudies was gestart, voelde ik dat interieur mijn echte passie was. Na twee jaar ging ik dan ook vol overtuiging Interieur studeren. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Als interieurarchitect ziet elke dag er anders uit. Deze boeiende en dynamische job brengt me bijzonder veel afwisseling. En de kans om de persoonlijke levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Dat voel je elke dag opnieuw wanneer we een nieuw interieurproject opleveren.”

Welke andere passies heb je nog?

“Tot een jaar geleden zou mijn antwoord meteen triatlon zijn geweest. Maar nu ik succesvol een halve Ironman heb afgewerkt, staat het sporten weer op een lager pitje. Mijn nieuwste passie: een opleiding Jachtman. Mijn doel: binnen een jaar ergens de ‘piraat’ uithangen op een of ander zeilschip.”

Guilty pleasure?

“Restaurantjes doen in goed gezelschap met een goed glas wijn. En dat liefst in warme oorden. Helaas ontbreekt het mij de laatste jaren meer en meer aan tijd om er tussenuit te glippen.

Bij goed weer ben ik altijd te vinden voor een ritje op mijn Harley Davidson.”

Wat weet niemand over mij maar deel ik graag met jullie?

“Ik heb iets met vulpennen en vintage horloges omwille van de nostalgie, het ambacht, en de verfijning. Het verhaal achter het voorwerp spreekt me enorm aan.“

Nog een leuk weetje?

“Ik heb ook twee katten, een Bengaal en een geadopteerd Grieks straatkatje.”

Yentl van Cr33mers

Yentl

Roepnaam?

“Yentl“

Studies?

“Master Interieurarchitectuur - Retaildesign en Bachelor Marketing International Business”

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“Ik was al heel vroeg bezig met het tekenen en inrichten van huisjes, zowel op papier als voor mijn Barbiepoppen en Playmobil. Die huisjes maakte ik met allerlei materialen zoals karton, oude mandarijnenkistjes, enzovoort.

Na het middelbaar heb ik gekozen voor een studie Marketing en International Business die ik succesvol heb afgerond. Het was een superinteressante studie waar ik veel uit heb geleerd maar er ontbrak nog iets. Dus koos ik ervoor om nog Interieurarchitectuur bij te studeren.

Wat voor mij de job van een interieurarchitect zo boeiend maakt? Het is zeer gevarieerd en afwisselend werk met iedere keer een ander project met andere mensen met andere wensen. Zo kun je je creativiteit constant uitdagen.

Ook het creëren van een droominterieur voor anderen vind ik superleuk. Andere mensen blij maken met onze ontwerpen: dat is wat deze job écht uniek maakt.”

Welke andere passies heb je nog?

“Volleybal, reizen, sociale contacten leggen en een steentje bijdragen/helpen bij activiteiten in de buurt.”

Guilty pleasure?

“Genieten van een terrasje in goed gezelschap of een lekker ijsje eten terwijl ik een wandeling rond de vijver maak met mijn hond.“

Elien

Elien

Roepnaam?

“Elien“

Studies?

“Bachelor interieurvormgeving”

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“Wanneer ik mij minder voelde of voor grote beslissingen stond, herordende ik mijn meubels van mijn kamer. Dit liet mij beseffen hoe belangrijk het is om een gezellige, functionele en flexibele ruimte te creëren.

Dat is tevens mijn uitgangspunt de dag van vandaag wanneer ik begin met een ontwerp; een ongestoorde leefomgeving creëren.

Dat gecombineerd met mijn intuïtie maakt het heel gemakkelijk om de behoeftes en de smaak van klanten te achterhalen. Bij het voorstellen van een ontwerp de blije gezichten zien dat we de ideeën juist hebben geïnterpreteerd maakt het plaatje compleet.”

Welke andere passies heb je nog?

“Enerzijds lezen, wandelen, tuinieren en zoveel meer vredige activiteiten. Tijd doorbrengen met mijn kat Lobke en de andere straatkatjes die ik heb gered mogen zeker niet aan het lijstje ontbreken.

Aan de andere kant ben ik ook te vinden voor een spontaan avondje uit, een drankje, goede liedjes op de achtergrond en héél véél dansjes!”

Guilty pleasure?

“Zwemmen, snorkelen, duiken, zolang ik maar in het water kan zitten. Het liefst in het buitenland waar veel soorten visjes en andere dieren zitten die ik onderwater kan ontdekken.”

Wat weet niemand over mij maar deel ik graag met jullie?

“Ik durf m’n handen vuil te maken en ben heel hands on.
Ik ben ontzettend leergierig wat resulteert in wanneer ik iets zie, ik meteen het heft in eigen handen neem om het te leren en te kunnen”

Nog een leuk weetje?

“Ik ben een echte Rescue ranger, of het nu gaat om een kikker, een muisje of zelfs een insect in nood, het liefst red ik alles en iedereen.”

Nele

Nele

Roepnaam?

“Nele“

Studies?

“Master Interieurarchitectuur - meubel/wonen“

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“Vanaf dat ik op de tekenschool had geleerd hoe je een perspectief kon tekenen was ik bezig met het schetsen en ontwerpen van gebouwen. Ik zei altijd als kind: “Later wil ik architect worden”. Uiteindelijk bleken mijn interesses meer bij het interieur, de kleinere schaal en het oog voor detaillering te liggen.

Ik haal enorm veel voldoening uit deze job als ik een klant kan gelukkig maken met een interieur dat hen een echt thuisgevoel geeft. Een droominterieur waarvan ze zelf nooit hadden gedacht dat het mogelijk was. Anderzijds is het een zeer gevarieerde job waardoor ik niet alleen mijn creatieve maar ook mijn technische en sociale skills op de proef kan stellen.”

Welke andere passies heb je nog?

“Sporten, reizen en natuurlijk gezellige avonden met goed gezelschap. Tegenwoordig ben ik ook wel te vinden voor een rustige wandeling in de natuur.”

Guilty pleasure?

“Ik steek graag de handen uit de mouwen om thuis mijn eigen decoratie en soms zelfs meubels te ontwerpen en bouwen. Anderzijds kan ik ook wel eens genieten van een avondje naar de cinema”

Nog een leuk weetje?

“Ik heb 3 katten en een hondje. Een echte dierenliefhebber dus.”

Merlot

Merlot

Roepnaam?

“Merloooooot“

Studies?

“Officedog”

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“Mijn passie? De hele dag rustig liggen chillen in mijn ultrazachte en warme mandje. Er is ook altijd iemand in de buurt die mij een aai geeft. Ik mag ook vaak met mijn baasje mee de baan op. Spannend, want zo kom ik altijd op nieuwe plaatsen en kan ik ook mijn pootje wel eens lichten. Ik zou me geen beter leven kunnen wensen.”

Welke andere passies heb je nog?

“Ik denk dat ik van mezelf terecht mag zeggen dat ik de grootste foodie in mijn omgeving ben.”

Guilty pleasure?

“Maakt eigenlijk niet uit. Zolang het maar iets is dat van tafel komt. Alleen al de gedachte om hetzelfde te mogen eten als mijn baasje maakt mijn dag al helemaal goed.”

Wat weet niemand over mij maar deel ik graag met jullie?

“Ik ga altijd achter Bacchus en Moira aan, de twee katten van mijn baasje. Maar eigenlijk zie ik ze supergraag en zijn het mijn twee beste vriendjes.”

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties