Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

Wie zijn wij?

Ken Creemers van Cr33mers

Ken Creemers

Roepnaam?

“Ken of gewoon ‘Creemers’”

Studies?

“Master Interieurarchitectuur”

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“De interesse voor architectuur zat er bij mij altijd al in. Van kindsbeen af wist ik dat ik architect wilde worden. Niet lang nadat ik met mijn architectuurstudies was gestart, voelde ik dat interieur mijn echte passie was. Na twee jaar ging ik dan ook vol overtuiging Interieur studeren. En daar heb ik nog geen moment spijt van gehad. Als interieurarchitect ziet elke dag er anders uit. Deze boeiende en dynamische job brengt me bijzonder veel afwisseling. En de kans om de persoonlijke levenskwaliteit van mensen te verbeteren. Dat voel je elke dag opnieuw wanneer we een nieuw interieurproject opleveren.”

Welke andere passies heb je nog?

“Tot een jaar geleden zou mijn antwoord meteen triatlon zijn geweest. Maar nu ik succesvol een halve Ironman heb afgewerkt, staat het sporten weer op een lager pitje. Mijn nieuwste passie: een opleiding Jachtman. Mijn doel: binnen een jaar ergens de ‘piraat’ uithangen op een of ander zeilschip.”

Guilty pleasure?

“Restaurantjes doen in goed gezelschap met een goed glas wijn. En dat liefst in warme oorden. Helaas ontbreekt het mij de laatste jaren meer en meer aan tijd om er tussenuit te glippen.

Bij goed weer ben ik altijd te vinden voor een ritje op mijn Harley Davidson.”

Wat weet niemand over mij maar deel ik graag met jullie?

“Ik heb iets met vulpennen en vintage horloges omwille van de nostalgie, het ambacht, en de verfijning. Het verhaal achter het voorwerp spreekt me enorm aan.“

Nog een leuk weetje?

“Ik heb ook twee katten, een Bengaal en een geadopteerd Grieks straatkatje.”

Yentl van Cr33mers

Yentl

Roepnaam?

“Yentl“

Studies?

“Master Interieurarchitectuur - Retaildesign en Bachelor Marketing International Business”

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“Ik was al heel vroeg bezig met het tekenen en inrichten van huisjes, zowel op papier als voor mijn Barbiepoppen en Playmobil. Die huisjes maakte ik met allerlei materialen zoals karton, oude mandarijnenkistjes, enzovoort.

Na het middelbaar heb ik gekozen voor een studie Marketing en International Business die ik succesvol heb afgerond. Het was een superinteressante studie waar ik veel uit heb geleerd maar er ontbrak nog iets. Dus koos ik ervoor om nog Interieurarchitectuur bij te studeren.

Wat voor mij de job van een interieurarchitect zo boeiend maakt? Het is zeer gevarieerd en afwisselend werk met iedere keer een ander project met andere mensen met andere wensen. Zo kun je je creativiteit constant uitdagen.

Ook het creëren van een droominterieur voor anderen vind ik superleuk. Andere mensen blij maken met onze ontwerpen: dat is wat deze job écht uniek maakt.”

Welke andere passies heb je nog?

“Volleybal, reizen, sociale contacten leggen en een steentje bijdragen/helpen bij activiteiten in de buurt.”

Guilty pleasure?

“Genieten van een terrasje in goed gezelschap of een lekker ijsje eten terwijl ik een wandeling rond de vijver maak met mijn hond.“

Elien

Elien

Roepnaam?

“Elien“

Studies?

“Bachelor interieurvormgeving”

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“Wanneer ik mij minder voelde of voor grote beslissingen stond, herordende ik mijn meubels van mijn kamer. Dit liet mij beseffen hoe belangrijk het is om een gezellige, functionele en flexibele ruimte te creëren.

Dat is tevens mijn uitgangspunt de dag van vandaag wanneer ik begin met een ontwerp; een ongestoorde leefomgeving creëren.

Dat gecombineerd met mijn intuïtie maakt het heel gemakkelijk om de behoeftes en de smaak van klanten te achterhalen. Bij het voorstellen van een ontwerp de blije gezichten zien dat we de ideeën juist hebben geïnterpreteerd maakt het plaatje compleet.”

Welke andere passies heb je nog?

“Enerzijds lezen, wandelen, tuinieren en zoveel meer vredige activiteiten. Tijd doorbrengen met mijn kat Lobke en de andere straatkatjes die ik heb gered mogen zeker niet aan het lijstje ontbreken.

Aan de andere kant ben ik ook te vinden voor een spontaan avondje uit, een drankje, goede liedjes op de achtergrond en héél véél dansjes!”

Guilty pleasure?

“Zwemmen, snorkelen, duiken, zolang ik maar in het water kan zitten. Het liefst in het buitenland waar veel soorten visjes en andere dieren zitten die ik onderwater kan ontdekken.”

Wat weet niemand over mij maar deel ik graag met jullie?

“Ik durf m’n handen vuil te maken en ben heel hands on.
Ik ben ontzettend leergierig wat resulteert in wanneer ik iets zie, ik meteen het heft in eigen handen neem om het te leren en te kunnen”

Nog een leuk weetje?

“Ik ben een echte Rescue ranger, of het nu gaat om een kikker, een muisje of zelfs een insect in nood, het liefst red ik alles en iedereen.”

Nele

Eline

Roepnaam?

“Eline“

Studies?

“Master Interieurarchitectuur“

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“Ik ben iemand die van jongs af aan erg veel interesse heeft voor interieur en architectuur. Reeds als kind hield ik mij bezig met schetsen en het uittekenen van meubels of gebouwen. Mijn passie voor dit vak is alleen maar versterkt door mijn studies en groeide verder na mijn afstuderen. Ik vind het leuk om te luisteren naar de wensen van de klant en dit te combineren met het technisch en esthetisch ontwerpen. Voor mij is het bijgevolg belangrijk dat ruimtes niet enkel visueel mooi zijn maar ook goed functioneren.”

Welke andere passies heb je nog?

“Ook in mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig, zo is schetsen en tekenen al vele jaren een onstpanning voor mij. Hiernaast kan ik mijzelf beschrijven als een enorme dierenvriend, zo draag ik graag zorg voor mijn honden en kan ik tot rust komen door met hun tijd door te brengen. Bijkomend ben ik iemand die zich graag omring met familie of vrienden en kan genieten van een leuke activiteit of uitstap.”

Guilty pleasure?

“Dit is zonder twijfel het eten van een lekkere pasta of een ijsje ongeacht het seizoen.”

Nog een leuk weetje?

“Zelf heb ik 2 hondjes, 2 dwergpinschers die alles wat levendiger maken.”

Merlot

Merlot

Roepnaam?

“Merloooooot“

Studies?

“Officedog”

Waarom heb je gekozen om interieurarchitect te worden?

“Mijn passie? De hele dag rustig liggen chillen in mijn ultrazachte en warme mandje. Er is ook altijd iemand in de buurt die mij een aai geeft. Ik mag ook vaak met mijn baasje mee de baan op. Spannend, want zo kom ik altijd op nieuwe plaatsen en kan ik ook mijn pootje wel eens lichten. Ik zou me geen beter leven kunnen wensen.”

Welke andere passies heb je nog?

“Ik denk dat ik van mezelf terecht mag zeggen dat ik de grootste foodie in mijn omgeving ben.”

Guilty pleasure?

“Maakt eigenlijk niet uit. Zolang het maar iets is dat van tafel komt. Alleen al de gedachte om hetzelfde te mogen eten als mijn baasje maakt mijn dag al helemaal goed.”

Wat weet niemand over mij maar deel ik graag met jullie?

“Ik ga altijd achter Bacchus en Moira aan, de twee katten van mijn baasje. Maar eigenlijk zie ik ze supergraag en zijn het mijn twee beste vriendjes.”

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties