Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
duurzaam interieur interieur interieurinrichting duurzaamheid interieurarchitect

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

Zet in op een duurzaam interieur

Duurzaamheid is meer dan een modewoord. Dankzij een concrete aanpak wordt jouw inrichting een toonbeeld van een duurzaam interieur. Bij Cr33mers Interieurinrichting zijn we helemaal doordrongen van het idee en staan we je bij met raad en daad.

 

Zet nu de eerste stap naar een duurzaam interieur 


Waarom duurzaam interieur?

Iedereen heeft de mond vol over duurzaamheid. Maar de term dekt vele ladingen. Bij Cr33mers Interieurinrichting bekijken we elk interieurconcept dat we voor onze klanten opmaken door een duurzame bril. En dan hebben we het niet alleen over het gebruik van materialen en grondstoffen. We zetten ook heel erg in op lokale productie en realisatie. Daarvoor werken we samen met een netwerk van lokale professionals van wie we weten dat ze kwaliteit leveren en zo mee instaan voor een interieurproject dat wordt afgewerkt tot in de kleinste puntjes. Ook dat is duurzaamheid: mee de lokale economie ondersteunen en er een afgewerkt interieur voor in de plaats krijgen waarvan je gegarandeerd nog jarenlang geniet.

Ontdek de troeven van een duurzaam interieur.

Materialen voor een duurzaam interieur

Een duurzaam interieurconcept staat of valt met het bewust inzetten van duurzame materialen. Bij Cr33mers Interieurinrichting krijg je de nodige ondersteuning bij de selectie van de meest duurzame materialen die jouw interieur bovendien de uitstraling bieden waarnaar je zoekt.

 

Zo zijn bamboe en riet dankbare materialen voor de productie van tal van interieuronderdelen. Beide soorten groeien zeer snel aan waardoor ze garant staan voor een duurzaam productieproces. Verder zijn ook hout en staal mooie opties omwille van hun lange levensduur. Composiet is dan weer een mooi voorbeeld van hoe recyclage een belangrijke rol speelt in een duurzaam interieur.

Ga voor een duurzaam interieur.

Laat je informeren over een duurzaam interieur

Ben je benieuwd hoe Cr33mers Interieurinrichting voor jou het pad effent naar een duurzaam interieur waarin jij je persoonlijkheid helemaal terugvindt? Kom dan zeker praten met interieurarchitect Ken Creemers. Vanuit zijn ervaring met interieurconcepten gaat hij samen met jou op pad om jouw ideale interieur uit te tekenen. Daarbij staat duurzaamheid in al zijn facetten centraal.

 


Meer weten over jouw duurzaam interieur van de toekomst waarin al jouw interieurdromen samenkomen tot een geraffineerd geheel? Neem dan snel contact met ons op voor meer informatie!
duurzaam interieur interieur interieurinrichting duurzaamheid interieurarchitect

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
duurzaam interieur interieur interieurinrichting duurzaamheid interieurarchitect