Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
interieurarchitect interieurinrichting interieur binnenhuisinrichting interieurontwerp

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

Een aquarium als eyecatcher

 

Ken van interieurbureau Cr33mers beleeft drukke tijden. Het ene project is nog niet opgeleverd, of de volgenden staan al in de steigers. Zo heeft hij het het liefst, natuurlijk. Graag wil hij jullie via deze interieurtips laten meegenieten van een aantal van zijn realisaties. Vandaag zetten we zijn project in Kermt bij Hasselt in de kijker. Met als specialleke, een aquarium in de hoofdrol. 

Wat is er allemaal gebeurd?

Ken kreeg van de eigenaars van het pand de opdracht om de woon- en de eetkamer te renoveren. De eetkamer en de woonkamer werden van plaats gewisseld en werden van kop tot teen aangepakt. Zo werd de bestaande vloer verwijderd en werd de nieuwe vloer doorgetrokken in de twee ruimtes. Ook de plafonds werden aangepakt, er kwam een fris likje verf op de muren en ook nieuwe gordijnen aan de ramen.

 

De nieuwe eetkamer baadt voortaan in het licht dankzij de grote ramen en de licht kleuren die Ken gebruikte voor muren en plafonds. Diezelfde grote raampartijen zorgen ook voor een mooi zicht op de prachtige tuin. Het is voortaan rustig en sfeervol dineren, daar in Kermt.

 

De keuken werd niet gerenoveerd, maar werd wel wat aangepast aan de andere ruimtes. Ook hier een lichte, frisse kleur op de muren en dezelfde vloer om toch het gevoel van eenheid in de woning te versterken.

Het aquarium is de eyecatcher van de ruimte.
Het aquarium rust op een kast van eikfineer, waarin meteen ook alle technische snufjes en de nodige leidingen zijn weggewerkt.

Nieuw meubilair, sfeervolle verlichting en een aquarium

Voor de muren en plafonds koos Ken resoluut voor wit. Voor de vloeren werkte hij met grijstinten en voor het meubilair mocht het wat warmer zijn. Als materiaal voor de meubilair werd gekozen voor een lichtere eikfineer. Let vooral ook op de prachtige eetkamertafel, een creatie van de heer des huizes himself. De salontafels, stoelen en accessoires kregen dan weer overwegend een zwarte en grijze kleur mee.

 

Dat de eigenaars houden van water, blijkt al uit het feit dat een mooie vijver hun tuin siert. Ken wou met dit gegeven iets speciaals doen en dat is hem gelukt ook. Als afscheiding tussen de eetkamer en de woonkamer, koos hij voor een niet alledaagse oplossing. Een ruim aquarium fleurt beide ruimtes op. Het aquarium rust op een kast van eikfineer, waarin meteen ook alle technische snufjes en de nodige leidingen zijn weggewerkt. Het aquarium mist zijn effect niet en is een echte eyecatcher in deze moderne woning.


Hoewel interieurbureau Cr33mers bekend staat voor strakke en moderne interieurs, is ook gezelligheid nooit ver weg. Daarvoor werd er bij de project gebruikt gemaakt van warme, gele verlichting. In de woonkamer door een prachtige staanlamp en mooie opbouwspots, in de eetkamer door een pracht van een armatuur recht boven de eetkamertafel die hiermee letterlijk in de schijnwerpers geplaatst wordt. En terecht.

 

Wilt u ook graag uw interieur renoveren? Aarzel niet en neem contact op met Cr33mers. 

Vorige
interieurarchitect interieurinrichting interieur binnenhuisinrichting interieurontwerp

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
interieurarchitect interieurinrichting interieur binnenhuisinrichting interieurontwerp