Click
Maak een afspraak089/20 85 99
Download e-bookMaak een afspraak
Click
berging multifunctionele berging interieurininrichting interieur bergruimte

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

JE BERGING ALS FUNCTIONELE RUIMTE

Maak van je berging een superhandige ruimte op maat van jouw wensen en behoeften. Cr33mers Interieurininrichting helpt je bij de efficiënte indeling en smaakvolle aankleding van je multifunctionele berging.

Een berging maakt dagelijks werk aangenamer

Sommige huishoudelijke taken roepen niet meteen veel enthousiasme op. Beeld je eens in hoeveel handiger de was doen wordt wanneer je beschikt over een volledig ingerichte berging met laden op de beste werkhoogte. Je wasmand snel neerzetten op de daarvoor voorziene plank, wasmachine vullen, - altijd met je wasproduct binnen handbereik - en klaar is kees.

 


Een berging uit sterke materialen

Bij Cr33mers Interieurinrichting gaan we tot het uiterste om jou een berging te garanderen die 100 procent functioneel is en bestaat uit oerdegelijke materialen. Die garanderen een perfect afgewerkt geheel waarvan jij en je huisgenoten jaren genieten zonder zorgen.

 

Een berging creëren is detailwerk

Een praktische en multifunctionele berging maken, is een kwestie van details. Belangrijke accenten zoals de ideale hoogte voor de bergplaats van je stofzuiger. Bij Cr33mers denken we samen met jou na over een evenwichtig ontwerp dat ergonomisch en praktisch is. Bovendien benutten we elke vierkante meter van de berging maximaal. Vaarwel verloren ruimte, welkom efficiënt geordende berging waarin al je spullen een vaste plaats krijgen op de plaats en hoogte die voor jou het makkelijkst zijn.

Een berging vereenvoudigt dagelijks werk

Met een multifunctionele berging win je niet alleen tijd, je krijgt ook een ontwerp op maat van jouw dagelijkse behoeften én in lijn met de rest van je interieur. Bij Cr33mers Interieurinrichting bekijken we alle mogelijkheden op een onafhankelijke manier. Zo slagen we erin om al jouw dagelijkse verzuchtingen te verzoenen met de beschikbare ruimte. Het resultaat: een berging die jouw verwachtingen overtreft op vlak van bergruimte en ergonomie.

Bij Cr33mers Interieurinrichting gaan we tot het uiterste om jou een berging te garanderen die 100 procent functioneel is en bestaat uit oerdegelijke materialen.

Ga voor een efficiënte berging

Bij Cr33mers Interieurinrichting zit je goed voor het ontwerp en de realisatie van de berging die jouw woning net dat tikkeltje extra geeft: superpraktisch en ergonomisch. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

berging multifunctionele berging interieurininrichting interieur bergruimte

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
berging multifunctionele berging interieurininrichting interieur bergruimte