Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
keuken ontwerp keuken ideale keuken functionele keuken nieuwe keuken

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

EEN STERK ONTWERP VOOR JE KEUKEN

De keuken vormt de centrale leefruimte van je woning. Het ontwerp ervan moet dus goed uitgedacht zijn. Cr33mers Interieurinrichting is expert in het bedenken van strak ogende en functionele ontwerpen.

Je keuken als uitgebalanceerd geheel

Aan welk eisenpakket en verwachtingen moet jouw ideale keuken voldoen? Die vraag stelt interieurarchitect Ken Creemers je sowieso. Het is de eerste stap in het keukenontwerp van je dromen.

 

Bij Cr33mers Interieurinrichting staan we voor moderne keukenruimtes die strak ogen en tegelijk zo functioneel mogelijk worden uitgewerkt. Daarbij denken we na over vele praktische zaken die we verzoenen met een eigentijds en creatief ontwerp. Enkele voorbeelden:

 

  • Welke positie moeten we voorzien voor de wasbak en de koelkast?
  • Hoe garanderen we een maximale integratie van de keuken met de woonkamer?
  • Hoe zorgen we voor een optimaal buitenzicht naar de tuin?

 


Jouw keuken omtoveren tot een uitgebalanceerd geheel.
Op dat soort vragen zoeken we alle antwoorden. En dat doen we niet alleen. Jouw inbreng is van fundamenteel belang. Want alleen zo bereiken we een keukenontwerp waarin jij jezelf helemaal herkent.

Een keuken biedt voldoende bergruimte

Je keuken moet centraal gelegen en goed bereikbaar zijn in je woning, maar vereist ook de nodige bergruimte. Ook daarover buigen we ons uitgebreid in de ontwerpfase. We denken na over de beste positie van berglades en -kasten. En zorgen voor een maximale opbergcapaciteit in functie van de beschikbare ruimte.

Een functionele keuken mag – nee, moet – ook mooi ogen.

Je keuken als eyecatcher

Het oog wil ook wat. Een functionele keuken mag – nee, moet – ook mooi ogen. Bij Cr33mers Interieurinrichting focussen we daarom op een harmonieuze en speelse belijning van de keukenkasten en -fronten. Zo geven we een strak interieur een eigentijdse tint die het karakter van jouw keukenontwerp maximaal in de verf zet.

 

Het succesingrediënt voor jouw nieuwe keuken

De succesformule voor een keukenontwerp dat aan al jouw vereisten voldoet? Cr33mers Interieurinrichting helpt je graag bij de (voor)bereiding. Meer weten? Neem dan snel contact met ons op.

 


keuken ontwerp keuken ideale keuken functionele keuken nieuwe keuken

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
keuken ontwerp keuken ideale keuken functionele keuken nieuwe keuken