Click
Maak een afspraak089/20 85 99
Download e-bookMaak een afspraak
Click
interieurarchitect interieurarchitectuur interieur totaalproject interieurconcept

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

DE INTERIEURACHITECT EN JE LEEFKLIMAAT

Van je huis een echte thuis maken vereist inspiratie, inlevingsvermogen en organisatietalent. Als professionele interieurarchitect combineert Ken Creemers die vaardigheden om jouw dagelijkse leefomgeving naar een hoger level te brengen.

Nergens beter dan thuis dankzij je interieurarchitect

Ken je dat gevoel van zalig thuiskomen in je eigen stekje? Net terug van een fantastische vakantie op een paradijselijke locatie plof je neer in je eigen zetel. Je kijkt om je heen en maakt jezelf de bedenking dat je genoot van een mooie trip, maar dat je blij bent om weer thuis te zijn. De inrichting van je huis of appartement klopt helemaal. En de sfeer die je interieur uitademt, doet je telkens opnieuw wegdromen. Laat je interieurarchitect die droom waarmaken.

 

 

Maak nu een afspraak!  

Als professionele interieurarchitect combineert Ken Creemers die vaardigheden om jouw dagelijkse leefomgeving naar een hoger level te brengen.
Als Master in de Interieurarchitectuur draagt Ken Creemers de titel van interieurarchitect met recht en reden.

De toegevoegde waarde van een interieurarchitect

Als Master in de Interieurarchitectuur draagt Ken Creemers de titel van interieurarchitect met recht en reden. Zijn doel? Jou toegevoegde waarde bieden bij het ontwerp en de uitvoering van je nieuwe of vernieuwde interieur.

 

En dat is een vlag die vele ladingen dekt. Je interieurarchitect is er al vanaf het prille begin bij: het architectenplan van je nieuwe woning of de gestripte ruimtes van je renovatieproject. Vanaf die basis tekent interieurarchitect Ken Creemers jouw interieur uit volgens deze ankerpunten:

 

  • ontwerp opstellen 
  • technische plannen opmaken 
  • helpen bij de uitvoering door sturend advies bij beslissingen en interieurkeuzes

Dankzij onze professionele expertise en ons uitgebreide netwerk van specialisten en aannemers verzekert Cr33mers Interieurinrichting jou een totaalproject met een ontwerp dat je zelf niet kunt bedenken.

 

 

Interieurarchitect nodig? Neem contact met ons op!

Jouw eigen wensen en smaak vertalen in een interieurconcept dat aansluit bij al je praktische vereisten is vaak een bijzonder moeilijke oefening. Dan is de verfrissende visie van een interieurarchitect een unieke toegevoegde waarde die jouw renovatie- of nieuwbouwproject naar een nieuwe hoogte stuwt.

 

Benieuwd hoe interieurarchitect Ken Creemers jouw project aanpakt en begeleidt naar de uitwerking van jouw ultieme woondroom? Neem dan snel contact met ons op.


interieurarchitect interieurarchitectuur interieur totaalproject interieurconcept

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
interieurarchitect interieurarchitectuur interieur totaalproject interieurconcept