Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
woonkamerinrichting woonkamerinterieur moderne woonkamerinrichting eigentijdse woonkamerinrichting interieurarchitect

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

De ideale woonkamerinrichting

Een woonkamerinrichting die met alle aandacht gaat lopen, bestaat uit een minutieuze selectie en opbouw van een aantal sleutelelementen. In deze blog ontdek je de voornaamste ingrediënten van de ideale woonkamerinrichting.

Eigentijdse of minimalistische woonkamerinrichting

Sta je voor de keuze van je woonkamerinrichting? Dan kun je vele kanten uit. Vandaag vind je tal van voorbeelden van moderne eigentijdse woonkamerinterieurs. Daarnaast kun je ook gaan voor een minimalistische look die jou en je huisgenoten een rustige en ontspannen leefomgeving garandeert.

Ingrediënten voor een moderne woonkamerinrichting

Wie modern zegt, zegt strak en open. Een moderne woonkamerinrichting valt dan ook meteen op dankzij de grote open ruimtes die een harmonieuze sfeer oproepen. Woonkamer en keuken vormen daarbij vaak één groot leefgeheel waarin iedereen zich goed voelt. Om die openheid te accentueren, is overvloedige lichtinval uiterst belangrijk. Die bekom je door te investeren in grote raampartijen en strategisch geplaatste lichtkoepels. Vaak wordt ook de vloer doorgetrokken van binnen tot buiten. Zo creëer je een groot harmonieus geheel waarbij de binnen- en buitenruimte naadloos in elkaar overvloeien.

 

Vloeren in een eigentijdse woonkamerinrichting

In een eigentijdse woonkamerinrichting is ook de vloer een kenmerkend gegeven. Met een beton- of gietvloer krijg je een uniforme strakke look die de openheid van je interieur beklemtoont. Ook grote keramische tegelformaten zijn populair om diezelfde reden.

Maatwerkmeubilair voor de ideale woonkamerinrichting

Om het strakke effect van een moderne woonkamerinrichting helemaal door te trekken, is maatwerkmeubilair een must. Je trekt de strakke lijnen en de eenvoudige toetsen handig door met maatwerkkasten van wand tot wand. Zo combineer je een eigentijds interieur met een praktische invulling waarbij de beschikbare ruimte optimaal wordt benut.


Schakel een expert in voor je woonkamerinrichting

Er zijn dus heel wat mogelijkheden om jouw eigentijdse woonkamerinrichting vorm te geven. Met de hulp van een expert zoals interieurarchitect Ken Creemers slaag je er zeker in om jouw ideale woonkamerinrichting te realiseren. Laat je verbazen door het inlevingsvermogen en het professionalisme van deze ervaren interieurarchitect en neem contact met ons op!


Vorige
woonkamerinrichting woonkamerinterieur moderne woonkamerinrichting eigentijdse woonkamerinrichting interieurarchitect

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
woonkamerinrichting woonkamerinterieur moderne woonkamerinrichting eigentijdse woonkamerinrichting interieurarchitect