Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click
zwarte keuken keuken interieur interieurinrichting keukenblad

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

Zwarte keuken: tijdloos stijlicoon

Je hebt het ongetwijfeld al eens gehoord: met zwart zit je altijd goed. Dat geldt ook voor de keuken. In deze blog ontdek je waarom een zwarte keuken goed op weg is om een tijdloos stijlicoon te worden.

Waarom zwarte keuken?

In vroegere tijden kozen mensen die huiverden van te veel stijlrisico’s resoluut voor een witte keuken. Die past bij elk interieur en vormt een vaste waarde in elk interieur. Vandaag heeft de zwarte keuken de plaats ingenomen van de witte: black is the new white. En dat is geen toeval, want een zwarte keuken staat synoniem voor tijdloze klasse die bij elke woninginrichting past.

 

Zwarte keuken combineert goed

Droom je van een zwarte keuken? Dan opent zich een hele wereld vol mogelijkheden. Zo is het bijvoorbeeld perfect mogelijk om een houten keukenblad te integreren in een keukenontwerp met zwarte fronten. Het hout geeft een eigentijdse warme toets en doorbreekt het uniforme zonder afbreuk te doen aan de stijleigenheid van je keuken.

 

Wie voor de hele ‘black experience’ wil gaan, kan natuurlijk kiezen voor een keuken met alleen maar zwarte accenten. Dat type keuken vormt dan een mooi contrast met lichtere wanden in de ruimte. Of wat dacht je van een zwarte keuken met donkere tinten zoals diepgrijs, donkerbruin of notenhout? Die donkeren tinten betekenen geen grote stijlbreuk, maar zorgen toch voor een harmonieuze afwisseling in het keukendesign.

Ga voor een zwarte keuken met kookeiland.

Zwarte keuken met catchy afwerking

Ook wie houdt van wat glimmende accessoires vindt in een zwarte keuken beslist zijn gading. Zo kan een zwarte keuken perfect worden uitgerust met gouden handvaten. Die vormen een mooie afwisseling met het degelijke zwart van de fronten en zorgen voor een originele en elegante toets.

Zwarte keukenfan? Laat je adviseren!

Ben je helemaal weg van een zwarte keuken, maart twijfel je nog over het juiste design? Dan weet Ken Creemers van Cr33mers Interieurinrichting gegarandeerd raad.

 

Ga nu te rade bij deze ervaren interieurarchitect die je begeleidt van ontwerp tot uitvoering en nazorg!

 

 

Neem contact met ons op! 

Vorige
zwarte keuken keuken interieur interieurinrichting keukenblad

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
zwarte keuken keuken interieur interieurinrichting keukenblad