Click
Maak een afspraak089/20 85 99
Download e-bookMaak een afspraak
Click
behangpapier interieur behang fotobehang woonkamer

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

Behangpapier als interieureyecatcher

Behangpapier is terug van eigenlijk nooit helemaal weggeweest. Op zoek naar een eyecatcher voor je interieur? Lees dan zeker verder!

Behangpapier moet opvallen

Het saaie bloemetjesbehang uit grootmoeders tijd heeft plaatsgemaakt voor opvallende motieven en tekeningen die je interieur een mooie meerwaarde schenken. Het is dan ook geen toeval dat de keuzemogelijkheden voor behang vandaag de dag alsmaar uitgebreider worden. Hippe prints, leuke patronen of sfeervol fotobehang: alle middelen zijn goed om de toon te zetten en je interieur naar een hoger niveau te tillen.

 

Behangpapier voegt sfeer toe

Behangpapier kan in elke ruimte die niet vochtig is en vormt zo een rode draad doorheen je interieurconcept

Maak kennis met behangpapier als blikvanger.

Dochterlief die helemaal enthousiast wordt van fotobehang met haar favoriete vakantiebestemming erop aan haar kamermuur of een sprekende print aan de contrastmuur in de woonkamer: het zijn maar twee voorbeelden van de toegevoegde waarde die behangpapier je woninginterieur kan bieden.

 

Let wel, behangpapier mag de ruimte niet overnemen. Het is altijd de bedoeling dat het een extra toets geeft of een mooi contrast uitlijnt zonder al te prominent te worden in de totale interieurinrichting.

Met behangpapier ga je voor duidelijke meerwaarde.

Behangpapier als realismecheck

Wist je dat er ook behangpapier bestaat dat materialen afbeeldt, zoals bakstenen, hout of beton? Dankzij dit levensechte behangpapier ga je twijfelen of het hier gaat om echte materialen, dan wel om behangpapier. Dat effect doet mensen even nadenken en maakt het verschil in een interieur dat graag speelt met verschillende facetten van interieuraankleding.

Zet in op behangpapier als aandachtstrekker

Ben je op zoek naar een fijne manier om accenten te leggen in je interieur zonder dat die toetsen heel je interieur gaan overklassen? Dan is behangpapier een waardevolle optie.

 

Interieurarchitect Ken Creemers neemt je mee op sleeptouw in je zoektocht naar een passend interieur waarbij behangpapier een mooie aanvullende rol speelt.

 

Vraag nu meer informatie 

Vorige
behangpapier interieur behang fotobehang woonkamer

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties
behangpapier interieur behang fotobehang woonkamer