Click
Contacteer ons089/20 85 99
Download e-bookContacteer ons
Click

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

Ben jij Ken Creemers van tv? 

Deze vraag krijgt interieurarchitect Ken Creemers de laatste tijd wel meer. En daar zit het tv-programma Ons Huis/Nieuw Huis voor heel veel tussen. Samen met makelaar Kristien laat Ken koppels kiezen tussen hun eigen gerenoveerde woonst of een nieuw begin in een andere woning. 

Waarom Ken Creemers? 

 

“Op zekere dag kreeg ik een telefoontje van het productiehuis dat het programma zou gaan maken”, begint Ken Creemers zijn verhaal. “Of ik interesse had om mee te werken aan een nieuw tv-project rond verbouwen. Mijn interesse was meteen gewekt, hoewel ik geen enkele verwachting had om ooit geselecteerd te worden. Groot was dan ook mijn verbazing toen ik bij de laatste vier kandidaten uit een totale selectie van 80 mensen bleek te zitten. En het werd helemaal de max toen ze mij vertelden dat ik het programma ook echt zou mogen maken.”

 

Intensief traject

“Het is een bijzonder intensieve ervaring om aan een televisieproject mee te werken, maar tegelijk schenkt het me ook heel veel voldoening. Ik zet de professionele skills in die ik ook in mijn dagelijks leven gebruik, maar ik bereik er een groter publiek mee. En ook de dankbaarheid van de deelnemers achteraf is heel fijn. Het maakt het nachtwerk dat onvermijdelijk bij de projecten kwam kijken meteen ook een pak draaglijker. En ook dankzij de hulp van mijn collega Yentl die mee instond voor de decoratie van de panden die ik voor het programma onder handen nam, maakten vele handen licht werk.”

Ken Creemers vertelt over zijn tv-ervaring.

Ben jij Ken Creemers? 

 

“Ik ben sowieso nuchter van aard, en was dus niet meteen onder de indruk van de camera’s tijdens de opnames. Mezelf blijven, was voor mij evident. Zoals je mij in het programma ziet, ben ik ook in het dagelijkse leven. Mijn passie voor interieurarchitectuur elke dag opnieuw kunnen uiten en daarmee nu ook een breder publiek kunnen inspireren: daarvoor doe ik het. Intussen word ik op straat alsmaar vaker herkend. En da’s een leuke bijkomstigheid omdat je op die manier ook meteen aanvoelt wat mensen vinden van je werk. En daar draait het voor mij als interieurarchitect toch nog altijd om.”

 

 

“Dit fijne tv-experiment en de bijzonder constructieve samenwerking met makelaar Kristien smaken voor mij echt wel naar meer. Ik ben dan ook zeer blij dat er een tweede seizoen van het programma aankomt. Nog meer mensen blij maken met datgene wat ik het liefste doe: bestaan er nog toffere dingen in het leven? (lacht)”

Vorige

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties