Click
Maak een afspraak089/20 85 99
Download e-bookMaak een afspraak
Click

Jouw renovatieproject kickstarten?

Ken Creemers helpt je op weg

Ontdek de huidige interieurtrends

Wie zin heeft om zijn interieur eens grondig onder handen te laten nemen, kan maar beter op de hoogte zijn van de heersende interieurtrends. In deze inspiratietip stellen we de recentste aan je voor.

Interieurtrends: aardetinten alom

Een interieur moet per definitie gezelligheid en gastvrijheid uitstralen. Hoe bereik je dat doel beter dan door te kiezen voor een interieurtrend met warme aardetinten. Die zetten de toon en komen terug op de muren door de selectie van de juiste verfkleuren en worden ook weerspiegeld in de rest van het interieur. We denken dan onder andere aan de kleur van de zetels in de woonkamer of decoratiestukken zoals bloempotten of een zitpoef in een mooie en aangename aardetint.

Dit zijn de interieurtrends die je moet ontdekken.

Interieurtrends: brute betonlook

Een industriële uitstraling voor je interieur is helemaal in en daarom ook een belangrijke interieurtrend. Daarbij kun je uiteraard de betonlook niet wegdenken. Een moderne loft blinkt vaak uit in de vele accenten waarin beton de boventoon voert. Maar ook in vele nieuwbouwwoningen wordt er naar hartenlust gewerkt met de combinatie van staal en beton. Die industriële setting opent vele mogelijkheden voor een interieur dat gedurfd en toch creatief is.


Maak kennis met deze eigentijdse interieurtrends.

Interieurtrends: al goud en ijzer wat blinkt

Een inrichting mag best wat opvallen. En daar heeft deze interieurtrend alles mee te maken. Want je kan dan wel kiezen voor een look waarin aardetinten de hoofdtoon zetten. Maar hoe zorg je ervoor dat er toch wat opvallende kenmerken zitten in je interieur? Dan zijn decoratiestukken en elementen in goud en ijzer dankbare objecten. Je kunt er vele kanten mee op en ze vormen een mooi ankerpunt. Denk maar aan ijzeren ornamenten aan de haard of vazen en bloempotten met gouden randen en vlakken. Maar ook een spiegel met gouden rand of een metalen schilderijkader komt prima tot zijn recht.

Interieurtrends: mozaïek en terrazzo

De vloer van je woning bepaalt voor een groot gedeelte het uitzicht van je interieur. Geen wonder dus dat een van de belangrijke interieurtrends van het moment met de vloer te maken heeft. Dankzij mozaïek en terrazzo beschik je over vele mogelijkheden om je vloerbekleding een eigen look te geven. Kies je voor een terrazzovloer? Dan kun je zelf bepalen welke marmergranulaten en kleurpigmenten worden toegevoegd. Zo creëer je echt een vloer die helemaal beantwoordt aan jouw verwachtingen. En ook met een mozaïekvloer ga je voor een eigen ontwerp dat helemaal tot leven komt dankzij de vele kleurschakeringen die de kleine tegels vormen.

 

Hebben al deze interieurtrends je zin doen krijgen om je interieur eens een duchtige make-over te geven? Neem dan zeker contact op met een interieurarchitect. Die kan jouw wensen naadloos doen overvloeien in een waterdicht concept waarin de heersende interieurtrends en jouw voorkeuren perfect samenkomen. Succes!

Vorige

E-book met
10 inspirerende interieurs

Ontdek het hier

GENIET VAN
ONZE REALISATIES
GENIET
VAN ONZE
REALISATIES

Meer realisaties